Retourneren en Omruilen

Retourneren
 
Het herroepingsrecht schrijft voor, dat u 14 dagen bedenktijd heeft na ontvangst van uw goederen om uw aankoop zonder opgaaf van redenen te herroepen , en nogmaals 14 dagen om deze goederen na herroeping te retourneren.
 
Om het u gemakkelijk te maken, geven wij u 30 dagen bedenk en retourtijd na ontvangst van uw goederen als één geheel.
 
 
 
Wanneer u een deel van uw bestelling retourneert, retourneren wij de aanschafkosten voor dat gedeelte van de bestelling binnen 30 dagen na retourontvangst.
 
Wanneer u de gehele bestelling retourneert, betalen wij u zoals wettelijk verplicht de aanschafkosten en verzendkosten terug.
Ondanks dat wij niet verplicht zijn om de retourkosten hiervan voor onze rekening te nemen, doen wij dit wel voor alle bestellingen van € 25,- of meer (inclusief verzendkosten). Voor deze retourzending kunt u bij ons een PostNL verzendlabel aanvragen.
Met dit label hoeft u het pakketje alleen nog maar af te geven en in te laten scannen op een PostNL service locatie.
Let op: Indien u de bestelling op eigen kosten retourneert in plaats van het retourlabel aan te vragen, kunnen wij deze kosten NIET retourneren, als er geen kassabonnetje voor bijgeleverd is.
 
Indien u nog verdere vragen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Omruilen

Als u artikelen in een verkeerde maat besteld heeft of om een andere reden om wilt ruilen, kunt u deze op sturen naar:

Meilink Meubelstoffeerderij
Weg en Bos 102
2661 GX, Bergschenhoek

Om u het goede product te kunnen zenden, vermeld u op de pakbon of ander begeleidend schrijven voor welk product u de artikelen omgeruild zou willen zien, of tegen welk probleem u met de ontvangen producten aanloopt.

De retourkosten van een omruilzending zijn voor u, de herzending met het juiste product zijn voor ons (dit geldt eenmalig per geheel ordernummer)

Indien u verder nog vragen heeft, kunt u ook hierover altijd contact opnemen.

© 2022 - 2024 ZelfStofferen.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel