Accountgegevens en Betaalmethoden

Accounts:

U kunt voor uw gemak een account aanmaken, maar dit blijft een webshop zonder accountverplichting. Hier is bewust voor gekozen bij deze webshop, omdat toch steeds meer klanten hier erg op gesteld zijn. Dit betekent dat zonder een account uw gegevens, met uitzondering van de boekhoudadministratie, verder niet opgeslagen zullen worden. U zult ook niet automatisch voor nieuwsbrieven worden ingeschreven.

Dit betekent echter ook, dat wij onder andere hierdoor de keus hebben gemaakt, dat alle bestellingen alleen vooraf kunnen worden betaald. 

 

 

Betaalmethodes:

Wij accepteren de volgende betalingen:


 
 
Vooruitbetaling met behulp van iDeal:
 
U hoeft in dit geval simpelweg alleen de aanwijzingen te volgen, die u via de het afhandelen van de bestelling tegen komt.
Uiteraard heeft u wel eventueel uw bankgegevens nodig.
De iDealbetaling verloopt via betaalprovider Mollie Payments, uw betaalstatus wordt volledig automatisch bijgewerkt, waardoor uw bestelling zo spoedig mogelijk verzonden kan worden.


Vooruitbetaling met behulp van Paypal:

Voor Paypal-betalingen geldt hetzelfde als voor iDeal: u hoeft simpelweg alleen de aanwijzingen te volgen, de rest spreekt voor zich. De afhandeling van Paypal betalingen verloopt zonder tussenkomst van een aparte betaalprovider.Vooruitbetaling met behulp van Bancontact/Mister Cash of DIRECTebanking/Sofort Banking:


Voor een van deze betaalmogelijkheden kiest u voor de optie 'Mister Cash of Direct ebanking'.
Vanaf hier wordt u ook weer stapsgewijs door het proces begeleid. Evenals bij iDeal-betalingen verlopen ook deze betalingen via de betaalprovider Mollie Payments.


Vooruitbetaling door handmatige overschrijving:

U maakt het totaalbedrag over op:

Rekeningnummer NL39INGB0003547675 van de ING
Ten name van "Gebr. Meilink te Bergschenhoek"
En onder vermelding van uw ordernummer.

Zodra de betaling is ontvangen wordt uw bestelling verzonden.

LET OP !! Indien een bestelling, zonder opgaaf van redenen, niet binnen 8 werkdagen betaald is, komt de bestelling automatisch te vervallen.

© 2022 - 2024 ZelfStofferen.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel